Verslag supportersavond Meulebeke

Nico Cappaert| 27/03/2018

VERSLAG SUPPORTERSAVOND MEULEBEKE : MAANDAG 26 MAART 2018


Voor deze supportersavond waren we te gast in Meulebeke, in West Vlaanderen.

We werden verwacht in Brasserie ‘t Veld waar het bestuur ons verwelkomde met een aperitief en een lekkere maaltijd.

 

Het kasteel ‘Ter Borcht’ dat reeds in de 13de eeuw bekend was, gaf reeds in de Middeleeuwen zijn naam aan de heerlijkheid van Meulebeke.

In Meulebeke ligt de bekende sportschool (V.I.L.O.), deze volwaardige sportschool bestaat sedert juni 1966 en ligt in het domein van ‘Ter Borcht’.

Bezienswaardigheden zijn de St.Amanduskerk, kasteel Ter Borcht, de molens (Bosterhoutmolen, De Herentmolen), gedenkplaat ‘Karel van Mander’, standbeeld ‘De Beer’.

 

Samen met de spelers, Ruud Vormer, Jordy Clasie, Guillaume Hubert en Alexander Scholz genoten we van een zeer lekkere maaltijd in ‘brasserie ’t Veld’.

Ook de burgemeester van Meulebeke was aanwezig.

Na de maaltijd in deze mooie zaak reden we enkele kilometers verder naar het lokaal ‘café De Kring’ waar voor de gelegenheid de straat afgezet was speciaal voor deze avond!

De supporters werden ontvangen door de beertjes en de Clubshop in de verkeersvrije straat.

Zowel buiten het café, als in het café en in de zaal achteraan was het drummen geblazen.

De spelers deelden handtekeningen uit en er werden veel foto’s genomen.

Het bestuur van de supportersfederatie dankte nog iedereen en overhandigde het geschenkje aan het bestuur van Blauw zwart Meulebeke.

Met nog veel ambiance en de nodige pintjes kon de avond niet meer stuk.

Dank je wel bestuur van Blauw Zwart - vrienden Meulebeke voor de organisatie van deze schitterende blauw zwarte ambiance avond!

We danken ook de aanwezigheid van andere erkende supportersclubs: Oosterzele, Ieper BZ., Herzele, Zedelgem, Waregem, Brugge The Locals, Ouwegem.

Op naar de volgende supportersavond, van club 12 Tongeren. Op maandag 9 april in zaal La Finesse Maastrichtersteenweg 376  3700 Tongeren.

 

Door Nico Cappaert