Verslag supportersavond Herzele

Nico Cappaert| 08/11/2017

VERSLAG SUPPORTERSAVOND HERZELE : MAANDAG 6 NOVEMBER 2017.Voor de vijfde supportersavond van 2017 reden we richting Oost-Vlaanderen. Naar Herzele, “de gemeente voor liefhebbers”.

In Herzele zijn er veel toeristische trekpleisters te vinden, o.a. de Herzeelse molens (molen Ter Rijst, molen Ter Rullegem en Buysesmolen).

Er is ook een “schepenhuis”, de burcht van Herzele (waterkasteel) en 2 brouwerijen, o.a. Brouwerij De Ryck met Arend tripel en Steenuilke als lekkerste bieren.

Kortom de moeite om eens een bezoekje te brengen!

 

Eerst werden we verwacht in restaurant ‘Den Entrecote’ in Hillegem.

Het bestuur van de supportersclub “Clubsupporters Herzele” verwelkomde ons met een aperitief naar keuze en enkele lekkere hapjes in deze mooie zaak.

Samen met de spelers Timmy Simons, Brandon Mechele,Thibault Vlietinck en Riley McGree genoten we van een lekkere maaltijd in een gezellig kader.

Na het lekkere eten reden we enkele kilometers verder naar zaal Wattenfabriek waar de beertjes (terug aanwezig) en de Clubshop wagen ons stonden op te wachten. De spelers werden één voor één onder luid applaus en gezang naar binnen geroepen.

Veel volk in de grote blauw zwart versierde zaal!

De spelers deelden handtekeningen uit en er werden zeer veel foto’s genomen.

Tijdens het aanschuiven was het genieten van de mooie ambiance muziek en het lekkere Steenuilke.

De spelers en bestuur van de federatie kregen een fles champagne aangeboden van het plaatselijk bestuur omwille van hun 25 jarig bestaan.

Een meer dan geslaagde avond!

Dank je wel bestuur van de Clubsupporters Herzele voor de organisatie van deze schitterende avond!

We danken ook de aanwezigheid van andere erkende supportersclubs: Meerbeke, Zedelgem, Waregem, Oostakker, Merchtem, Brugge FCB, Diegem, Oosterzele, Ouwegem, Brugge The Locals en Diksmuide.

Op naar de volgende supportersavond, van club 21 Poperinge. Op maandag 13 november in Oud Vlaenderen grote markt 14  8970 Poperinge.

Zorg dat je erbij bent!

 

Door Nico Cappaert