Verslag supportersavond Ieper

Nico Cappaert| 01/09/2015

SUPPORTERSAVOND  SUPPORTERSCLUB 28 – IEPER


Voor de eerste supportersavond van het seizoen waren we te gast in de westhoek in de vredesstad Ieper.

De supportersclub met stamnummer 28, blauw zwart Ieper organiseerde hun supportersavond in hun lokaal “café de Rally” in de capucienenstraat.

In Ieper kan je de charme van het middeleeuwse verleden en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden terug vinden.

Er zijn 150 militaire begraafplaatsen en vele monumenten in en rondom de stad. Het grootste monument is de menenpoort. Sinds 1928 wordt elke avond om 20u. de ‘lastpost’ geblazen onder de menenpoort.

Het bestuur van blauw zwart Ieper verwelkomde ons in restaurant “Den Anker” op de mooie markt van Ieper met een lekker aperitief. Het ruime bestuur was goed herkenbaar door hun mooie poloshirt!

De spelers Sébastien Bruzzese, Boli Bolingoli, Stefano Denswil en Jean-Charles Castelletto waren van de partij.

Na een lekkere en gezellige maaltijd trokken we naar het lokaal ‘café de Rally’.

De beertjes en de Clubshop stonden ons op te wachten en na enkele bereknuffels gingen we de volle café binnen.

De spelers werden in de tent achteraan het café verwacht waar ze op het podium handtekeningen gaven en op de foto stonden met de vele supporters.

Dank je wel blauw zwart Ieper voor deze mooie en geslaagde avond.

Ook dank voor de aanwezigheid van andere erkende supportersclubs, Poperinge, Nova Ieper, Diksmuide, Brugge The Locals, Oosterzele, Boom, Veurne, Rumbeke, Brugge FCB.

Op naar de volgende supportersavond bij supportersclub 30 Oosterzele op maandag 7 september – 19.00u. in feestzaal Ganzenhof  Houtte 33  9860 Oosterzele.

 

Door Nico Cappaert