Nieuwjaarsfeest Supportersfederatie (+ foto's)

Nico Cappaert| 08/01/2018

Beste bestuursleden,
beste leden,
beste genodigden,
beste Club Brugge vrienden,

Welkom op het nieuwjaarsfeest 2018 van de supportersfederatie van Club Brugge, hier in het mooie decor van salons Denotter.

De supportersfederatie van Club Brugge telt 60 erkende supportersclubs en enkele supporterscafés, met samen een 10000 leden.

Club telt de meeste supporters in Jan Breydel en op verplaatsing, daarom is het bezoekersvak overal te klein of zijn er overal te weinig beschikbare tickets.

Daarom hebben we een percentage per supportersclub en een puntensysteem per lid , ieder lid kan zelf zijn punten raadplegen.

Samen met Club Brugge werken we voortdurend aan een nog beter computersysteem zodat de twee websites perfect aan elkaar gelinkt zijn.

In 2017 hadden we alweer schitterende supportersavonden waar er telkens vier A kern spelers present waren.
Zeker de moeite om eens langs te komen, de info van de supportersavonden kan je altijd terug vinden op onze website.

In 2017 hadden wij de eer ter gelegenheid van 125 jaar Club Brugge en 50 jaar supportersfederatie om het nationale supportersfeest van Belgian Supporters te mogen organiseren, een leuke dag in Jan Breydel en in de stad Brugge met bestuursleden van andere federaties uit eerste klasse en van lagere klassen,  met aansluitend een mooi avondfeest.

2017 was ook een bewogen jaar voor onze federatie, met nieuwe statuten en een aangepaste bestuursploeg zetten we de federatie terug op de rails.

Een betere samenwerking met de supportersclubs en de supportersclubs beter laten werken door ze te helpen waar nodig.

Een nog betere en schitterende samenwerking met Club Brugge zelf.

Elkaar vertrouwen geven zoals Leko en zijn spelers!

Hand in hand kameraden, samen sterk!

Ik dank U

Er waait een nieuwe wind binnen de federatie en dat willen we ook naar buiten brengen. Daarom hebben we ook ons logo in een nieuw kleedje gestoken.