Sébastien Bruzzese voor 5 jaar naar Club, Vladan Kujovic stopt.

15/05/2015

Club rondde vandaag zijn eerste zomertransfer af. De 26-jarige doelman Sébastien Bruzzese komt over van Zulte Waregem en tekent een contract van 5 jaar bij Blauw-Zwart. Doelman Vladan Kujovic stopt na dit seizoen met profvoetbal. Sébastien Bruzzese (26) speelt sinds 2012 voor Zulte Waregem.

Bruzzese: “Ik ben zeer tevreden met deze stap in mijn carrière. Ik heb al de kans gehad om met Michel Preud’homme en Jan Van Steenberghe samen te werken bij AA Gent en kijk er naar uit om opnieuw samen aan iets moois te bouwen. Ik wil Club Brugge ook alle succes toewensen in de komende play-offmatchen. Ik supporter mee!

Doelman Vladan Kujovic stopt na dit seizoen met voetballen. Kujovic (36) speelt sinds 2011 voor Club Brugge. Hij speelde eerder ook voor onder meer Levante, Roda JC en Lierse SK. Kujovic herstelde eind vorig jaar nog van nierkanker.

Kujovic: “Stoppen als voetballer is de moeilijkste beslissing van m’n leven, maar het is ook een beslissing waar ik goed over nagedacht heb. De Club wou graag nog een jaar doorgaan met mij, wat ik enorm apprecieer. Ik wil echter eerlijk zijn met mezelf en de mensen rondom mij en ik voel dat mijn hart en lichaam niet klaar zijn om volgend seizoen opnieuw hetzelfde te betekenen voor de club als voordien.  Ik voel dat dit het juiste moment is om m’n carrière af te sluiten. Ik kijk er naar uit om meer tijd te hebben voor m’n familie en wil iedereen, bestuur, staf, spelers, supporters en medewerkers bedanken voor de vele steun die ik de voorbije tijd mocht ontvangen.”