Wordt lid van onze supportersfederatie en koop je abonnement via onze erkende supporterslokalen.

Patrick| 08/06/2016

Beste supporter,


Voetbalseizoen 2015-2016 zit erop. We eindigden als beste in Play Off 1 met de oppergaai als beloning voor een fantastische seizoen op een  hoog niveau, met een spelersgroep van goudwaarde die onze belevenis terug in Jan Breydel bracht. Dit danken we aan de ongeziene steun van onze fantastische supporters. Iedere wedstrijd opnieuw heeft onze twaalfde man de ploeg voortgestuwd en gedragen naar deze ultieme triomf
2016-2017 wordt een uitzonderlijk seizoen: we vieren met de ganse Club-familie onze 125 verjaardag en treden aan in de prestigieuze Champions League!
We brachten fris, kracht en aanvallend voetbal, gefundeerd op talent uit de eigen academie én  gerichte goeie transfers. Onze club zal deze groep graag bij elkaar houden en eventueel versterken waar nodig, om  samen met jullie terug ambitieus uit te kijken naar het volgende seizoen.

Zonder jullie, onze supporters, leden staan we nergens. Want de wedstrijd/match, die maken de spelers op de grasmat  samen met onze  fans in de tribune. We hebben een trotse/fiere trouwe achterban, eentje die achter ons blijft staan in goede en slechte dagen. Hier zijn we fier op. One familie - One Club - One Passion   =  Club Brugge KV.

Sta jij volgend seizoen achter onze ploeg? Koop dan nu je abonnement! wordt lid van onze grootste federatie van het land en ga langs bij onze erkende supporterslokalen die jullie graag de nodige info verschaffen. Beleef voetbal en je passie met andere supporters in een leuk gezelschap, zonder zorgen en in een fantastische sfeer die onze supportersclubs bij iedere thuiswedstrijd brengen.

Zoek je supportersclub bij jou in de buurt via onze website www.supportersfederatie.be.

Of via Club Brugge KV http://clubbrugge.be/nl/nieuws/22052/abonnementenverkoop-voorrangsperiode-start-op-13-juni