Oproep aan de supporters!

Nico Cappaert| 28/11/2015

Steun Club op een positieve manier in Mechelen

 

Zondag speelt Club in en tegen KV Mechelen. Na de wedstrijd zonder supporters donderdagavond kijkt Club er naar uit om opnieuw de steun van zijn 12e man te voelen.

 

Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem was iedereen (pers, supporters én spelers) onder de indruk van de positieve en serene sfeer in het Jan Breydelstadion. Stewards, supporters en veiligheidsdiensten maakten er samen een veilige en aangename voetbalavond van. We rekenen op jullie allemaal om er ook zondag in Mechelen opnieuw een voetbalfeest van te maken.

 

We vragen dan ook aan alle supporters om de inspanningen van onze stewards en de veiligheidsdiensten, in soms niet evidente omstandigheden, met respect te beantwoorden. Voor de veiligheid van alle aanwezigen  zullen zakken of tassen (rugzak, handtas,..) niet toegelaten worden in het stadion.  We willen graag nogmaals benadrukken dat het gebruik van pyrotechnisch materiaal én voetzoekers in het stadion absoluut verboden is. Gezien het huidige klimaat zou het bovendien van zeer slechte smaak getuigen.