Verslag supportersavond Waregem (maandag 4 mei 2015)

Nico Cappaert| 05/05/2015

Voor de laatste supportersavond van het seizoen reden we naar het zuiden van West-Vlaanderen, naar Waregem bij de Blauw Zwart Boys.
Stad Waregem heeft drie deelgemeenten, Beveren, Desselgem en St.Eloois Vijve en telt samen 36000 inwoners.

De stad maakt deel uit van een sterk verstedelijkte en geïndustrialiseerde as van Menen over Kortrijk naar Waregem. Uniek in België is het Flanders Field American Cemetery and Memorial, het enige Amerikaanse militaire kerkhof uit de Eerste Wereldoorlog in België.

Waregem is natuurlijk ook de stad van de paarden met Waregem Koerse als hoogtepunt. Het lokaal is gelegen in Nieuwenhove, een gehucht van Waregem op 3 km afstand.

In restaurant ‘Ter Torre’ werden we ontvangen door het bestuur van de Blauw Zwart Boys met een aperitief en een hapje. Samen met de spelers Obbi Oulare, de peter van de club Sander Coopman, Nikola Storm en Thomas Meunier genoten we van een lekkere maaltijd.  

Na de maaltijd verplaatsten we ons naar het lokaal ‘Café De Gilde’, waar we werden opgewacht door de beertjes en de Clubshop. De spelers werden één voor één binnen geroepen in een volle café. In het zaaltje achteraan de café werden er een massa handtekeningen gegeven en veel foto’s genomen. Tussenin overhandigde Marcel van de federatie het geschenkje ‘een canvas kader met de peter Sander Coopman er op’ aan het bestuur van supportersclub 50.  

De spelers gaven nog een vat. Toen de spelers vertrokken werden ze aan de toog tegen gehouden en kregen ze nog een geschenkje.

Dank aan het bestuur van Waregem voor de organisatie van deze schitterende avond!

Dank ook aan de aanwezige erkende supportersclubs: Meerbeke, Diegem, Ronse, Oostakker, Oosterzele, Zedelgem, Middelkerke, Ouwegem, Lauwe en Brugge The Locals. 
 
Nog eens een extra dank aan de vele erkende supportersclubs voor hun aanwezigheid op de supportersavonden 2014 - 2015!

Tot volgend seizoen!