Family Day

Nico Cappaert| 07/08/2022

KOM JIJ NAAR ONZE FAMILY DAY?

Wil jij de spelers graag nog eens van dichtbij aan het werk zien én droom je van een handtekening van jouw favoriete speler? Dan moet je op 31 augustus op Jan Breydel zijn voor onze gratis Family Day!

Op woensdag 31 augustus organiseert Blauw-Zwart een eigen Family Day. Vanaf 13u verwelkomen we iedereen op Jan Breydel voor een middag vol voetbal en plezier.

Dit is het programma: 

 • 13u-15u: Open training
  Altijd al eens willen weten hoe een training eraan toe gaat? Dankzij de open training kan jij onze Blauw-Zwarte helden van dichtbij aan het werk zien.
   
 • 15u-17u: Signeersessie
  Droom jij van een foto met jouw favoriete Club-speler? Vanaf 15u kan jij een handtekening of selfie scoren met de spelers. 
   
 • Vanaf 13u: Clubkidsdorp 
  Ook ons Clubkidsdorp zal opnieuw van de partij zijn. Verschillende springkastelen, shooting walls en mini-veldjes zorgen voor eindeloos plezier op de laatste dag van de vakantie. Daarnaast kan je op de foto met Bibi én met onze nieuwste kampioenenbeker. Of wat dacht je van een stoere Club-tattoo op jouw arm? Het kan allemaal! En voor de echte waaghalzen voorziet Club een klimmuur van maar liefst 8 meter hoog en een klimpaal voor wie z'n grenzen écht wilt verleggen. 
   
 • Vanaf 13u: Back 2 School met de Clubshop
  Trek jij op 1 september terug naar school met een nieuw shirt van Club of een coole trui? De Clubshop is de hele middag open met al jouw favoriete items. Nog geen pennenzak, rugzak, kaftpapier of kleurpotloden? Die scoor je nog allemaal tijdens de Family Day.
   
 • Vanaf 13u: Partnerstanden met tal van leuke activiteiten

En dit alles is volledig gratis!

Tot 31 augustus?