Ceo voor Club NXT en Club YLA

Nico Cappaert| 07/06/2022

GUILIAN PREUD’HOMME CEO CLUB NXT EN CLUB YLA, KOEN PERSOONS WORDT HEAD OF FOOTBALL CLUB NXT

In het kader van de verdere professionalisering van Club NXT en Club YLA stelt Club Brugge Guilian Preud’homme aan als CEO. Daarnaast wordt Koen Persoons Head of Football van Club NXT.

Guilian Preud’homme wordt vanaf 4 juli CEO van Club NXT en Club YLA. Preud’homme (29) studeerde Burgerlijk Ingenieur aan de universiteiten van Amsterdam, Luzern en Londen. Hij werkte meer dan 5 jaar in strategische functies in Brussels Airport.

Koen Persoons (38) wordt Head of Football van Club NXT. De ex-speler van KV Mechelen en KSC Lokeren heeft meer dan 300 wedstrijden in de Belgische hoogste klasse op de teller en brengt dus heel wat football know-how mee. De 2-voudige bekerwinnaar hing dit jaar zijn voetbalschoenen aan de haak en start nu dus een nieuwe uitdaging bij Club NXT.

Met een eigen CEO voor NXT en YLA en een nieuwe Head of Football voor NXT zet Club Brugge verdere stappen met het oog op 1B, de verdere professionalisering van zijn jeugdwerking en het toenemende belang van vrouwenvoetbal voor Blauw-Zwart.