DOE MEE MET DE STADIUM RUN

Nico Cappaert| 01/03/2022

Club Brugge Foundation Stadium Run

Club Brugge Foundation viert in 2022 zijn 15-jarig bestaan. Sinds 2007 zet Club Brugge zich via zijn Foundationwerking in om vanuit de ‘No Heart/No Glory’-gedachte verschillende maatschappelijke activiteiten te organiseren ten goede van de samenleving, initiatieven uit te voeren om een club te zijn waar iedereen zich thuis kan voelen en een club te zijn waar mensen kansen krijgen.

 

Om dit 15-jarig bestaan te vieren organiseren we de komende periode enkele grote evenementen, waaronder als eerste op zaterdag 26 maart 2022 de 3de editie van de Club Brugge Foundation Stadium Run. Na twee voorgaande geslaagde edities in 2018 en 2019 bieden we tijdens dit unieke loopevenement fans en lopers opnieuw de kans om op 2 afstanden – 1891m Kids Run & Walk & Isagenix 5km – de verschillende uitzonderlijke kantjes van het Jan Breydelstadion te ontdekken. Het parcours brengt de deelnemers in verschillende waves onder meer door de tribunes, langs de perszaal, het Club Museum, het VIP-gebouw en finaal de kleedkamers, spelerstunnel en het hoofdveld van het Jan Breydelstadion.

 

Alle info en inschrijvingen kan je terugvinden via https://stadiumrun.clubbrugge.be of rechtstreeks op de ticketpagina: https://www.eventbrite.be/e/tickets-club-brugge-foundation-stadium-run-243051011117 .

 

Deelname kost € 18,91 per persoon. Alle opbrengsten van deze Stadium Run gaan naar de verschillende sportprojecten van Foundation, waarmee we jaarlijks meer dan 250 kinderen, jongeren en volwassenen uit verschillende kansengroepen de mogelijkheid bieden om op een aangepaste manier te sporten bij blauw-zwart.