Stadswandeling Brugge

Nico Cappaert| 01/11/2021

WE AR BRUGES: ONTMOET JE HELDEN TIJDENS EEN INTERACTIEVE STADSWANDELING!

In het teken van onze 130ste verjaardag organiseert Blauw-Zwart een unieke interactieve stadswandeling voor jong en oud. Wandelen door de Brugse binnenstad was nog nooit zo cool, want langs een route van 1,891 kilometer ontmoet je 90 minuten lang jouw helden in augmented reality én ontvang je op het einde een leuk geschenkje!

Sprinten tegen Noa Lang, strafschoppen trappen tegen Simon Mignolet of op de foto gaan met Charles De Ketelaere? Aan de hand van verschillende QR codes op de meeste historische plaatsen van de stad kom je via je smartphone recht tegenover jouw favoriete spelers te staan. De wandeling aftrappen gebeurt op de Grote Markt en eindigen doe je in de gloednieuwe Club Brugge City Shop, waar je een leuk geschenkje ontvangt na het voltooien van alle missies! 

Trek jij je wandelschoenen aan in de herfst- of kerstvakantie? De experience is elke dag gratis tot en met 30 januari 2022 en beleef je het beste overdag. Ontdek alle info op weARbruges.be en zet je op aanwezig op ons Facebook-event. Wie weet doe jij de wandeling binnenkort wel met een Club Brugge-icoon!