CLUB KAMPIOEN!

Nico Cappaert| 20/05/2021

CLUB BRUGGE IS VOOR HET TWEEDE JAAR OP RIJ KAMPIOEN!

Club doet het. Back to back champions! Blauw-Zwart pakte vandaag een punt tegen RSCA waardoor de titel voor het tweede jaar op rij een zekerheid is en dat is al 43 jaar geleden!

FCB begon de Champions’ play-offs met een recordvoorsprong van maar liefst 16 punten. Na de halvering heeft Club met twee punten tegen Anderlecht en vier punten tegen Antwerp vijf speeldagen nodig om te beslissing vast te leggen. De zeventiende landstitel is er eentje die oververdiend is.

Een fantastisch seizoen dat er mogelijk nog historischer had kunnen uitzien. Remember de bal op de lat in het Stadio Olimpico te Rome of de discutabele fases aan de Maas in Luik. De spelers en de staff rechtten de rug en kregen van de fans nog een extra duwtje om de laatste sprint te trekken. Na de verschillende hordes is de meet er, eindelijk.

OP DE EERSTE RIJ

De flitsende bewegingen van Noa Lang, de supersnelle reflexen van Mignolet en de ‘We Are Bruges’ van onze captain na de match. We hadden het jullie allemaal zo gegund om dit live mee te maken vanuit het stadion. Samenkomen en vieren kan niet, maar toch zorgen we ervoor dat je alles meemaakt. We willen dat je er bij bent, zonder dat je er bij bent. De ontlading na de match, het moment waarop we de trofee in de lucht steken, de feestjes nadien in de kleedkamer, .. We tonen het je allemaal.

Geniet nu vooral van dit speciale moment en hef het glas op onze Club!