Verleng je abonnement voor het seizoen 2020 - 2021

Nico Cappaert| 01/05/2020

Then. Now. Always. Will you walk with us?

When you walk, through a storm, hold your head up high.

Club verkocht vorig seizoen 24.000 abonnementen.  Supporters die zonder verpinken hun trouw aan Club bevestigden. Supporters die Club steunen, door weer en wind, in goeie tijden en in slechte tijden. Onze Blue Army, de trouwste 12e man van België.

 

Het zijn vreemde tijden. Voor iedereen. Maar we zijn ervan overtuigd dat we als Club hier samen doorkomen. Daarom verlengden we de voorrangsperiode voor abonnementen bij het uitbreken van de coronacrisis. 6.000 supporters verlengden reeds hun abonnement, van harte bedankt daarvoor!

 

De voorrangsperiode, waarbij je als abonneehouder kan verlengen aan voordeeltarief, loopt nog tot 17 mei. Het moment om jouw trouw aan Club uit te spreken en te verlengen! Will you walk with us?

YOU’LL NEVER WALK ALONE, MAAR….

Er staat nog geld op mijn Club ID? Wat zal daarmee gebeuren?

Geen zorgen, het geld dat op je membershipkaart stond na de laatste wedstrijd, zetten we over naar je ClubID van volgend seizoen, je verliest dus geen euro.

 

Ik heb geen Play-Offwedstrijden in Jan Breydel gezien dit jaar, hoe gaan jullie dat compenseren?

Het is ook voor ons nog onduidelijk hoe alles dit seizoen zal afgehandeld worden. Maar van zodra er duidelijkheid is over het einde van dit seizoen, zullen we communiceren. We verwachten begin juni duidelijkheid te kunnen geven over de afhandeling van dit seizoen.

 

Wanneer gaat het seizoen starten?

We kunnen hier nog geen antwoord op geven, we zijn net als andere sectoren afhankelijk van de overheid hiervoor. Maar we kijken er alvast even hard als jullie naar uit!

 

Wat als er volgend jaar ook matchen niet zullen plaatsvinden of plaatsvinden achter gesloten deuren?

Als er wedstrijden niet kunnen plaatsvinden, dan zorgen we voor een compensatie van 5% van de totaalprijs van je abonnement per match.

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Ook in deze onzekere tijden blijf ik trouw aan Club! Surf dus snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!
 

Stappenplan:

  1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Log in met jouw persoonlijke account.
  3. Ga naar ‘mijn bestellingen’ onder 'mijn account'.
  4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + CLUB ID bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
  5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
  6. Je abonnement wordt vanaf begin juni opgestuurd. Veel plezier ermee!

 

Nieuwe timings:

Voorrang abonnees: tem 17 mei (middernacht)

Wisselperiode: 20 mei (10u) – 24 mei (middernacht)

Vrije verkoop: 25 mei (14u)

Vragen en info? Dan kan je HIER terecht.