20.000 supporters op fandag van Club Brugge - Supportersfederatie

Patrick| 06/07/2015

De zestiende fandag van Club Brugge is opnieuw uitgedraaid op een groot succes. Ondanks de regenbuien kwam er veel volk met blauw - zwart bloed opdagen. "Zelfs het slechte weer krijgt onze fantastische fans niet klein", zei nieuwkomer Hans Vanaken.
Regen, donder en bliksem: het weer in en rond het Jan Breydelstadion was niet om over naar huis te schrijven, maar dat kon de pret bij de supporters niet drukken. Met zo'n 20.000 waren ze aanwezig vandaag.
De honger naar de start van het nieuwe seizoen stond op de gezichten af te lezen, klinkt het bij Club. De signeersessie om 14u en de spelersvoorstelling, aan elkaar gepraat door Club-supporter en acteur Geert Hunaerts  waren traditioneel de hoogtepunten van de jaarlijkse happening.
Ook Ruud Vormer gooide met bloemetjes naar het publiek. Onze fans moeten zeker niet onderdoen voor hetgeen ik in de Rotterdamse Kuip heb meegemaakt. Jullie zijn uniek.
We willen alle deelnemers bedanken voor de fantastische dag aan onze twaalfde man.
Het bestuur van de Supportersfederatie dank ook alle vrijwilligers voor de tomeloze inzet en bijdrage aan deze toch al zestiende Fandag.!!!  Dank u wel allemaal !!!