GESLAAGDE SUPPORTERSAVOND SFCB ON WHEELS

Nico Cappaert| 11/02/2020

Geslaagde supportersavond SFCB on Wheels

Op maandagavond 10 februari ging de tweede editie door van de supportersavond van de erkende supportersclub voor Clubfans met een beperking: SFCB on Wheels. Op dit evenement werd er extra aandacht gespendeerd aan de toegankelijkheid van het evenement om supporters met een fysieke en/of mentale beperking een feestavond te bezorgen samen met enkele Club-spelers.


250 supporters beleefden gisteren samen met de spelers en mascotteberen van Club Brugge een onvergetelijke supportersavond in de Extra Time van het Jan Breydelstadion. Naast de vele supporters in een rolstoel waren ook de spelers en speelsters aanwezig van de G-ploeg, de Voetbalkraks (auti-ploeg) en het wandelvoetbalteam van Club Brugge.

 

Er stonden verschillende leuke activiteiten op het programma. Supporters konden op de foto met de Beker van België, de Gouden Schoen van Hans Vanaken en de kampioenenbeker van de Jupiler Pro League. Daarnaast was er nog een leuke tombola waar fans unieke Club-items konden winnen. En als kers op de taart waren er 4 Club-spelers. Hans Vanaken, Charles De Ketelaere, Ignace Van der Brempt en Eduard Sobol waren van de partij en namen ruim de tijd om met alle supporters op de foto te gaan. “Avonden als deze zijn heel belangrijk voor mij. Wij zijn de supporters heel dankbaar voor alle steun die zij ons geven. Zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan. Club Brugge is een club die toegankelijk is voor iedereen, daarom is het heel belangrijk om hier aanwezig te zijn op de supportersavond speciaal voor supporters met een beperking, niemand valt uit de boot", aldus Gouden Schoen Hans Vanaken.

Deze supportersavond is een samenwerking met de Supportersfederatie en de Foundation van Club.

We danken ook de aanwezigheid van enkele erkende supportersclubs, Oostakker, Aalter, Zedelgem, Brugge The Locals, Zelzate, Waregem, Ouwegem, Herzele.

Op naar de volgende supportersavond op maandag 2 maart bij Blauw Zwart Veurne in café De Botermand  grote markt 7 Veurne, zorg dat je erbij bent!