Supportersfederatie steunt Kom op tegen kanker

22/04/2015

Ook de 64 supportersclubs van de Supportersfederatie Club Brugge steken de handen uit de mouwen. Bij iedere supportersclub staat er momenteel nog tot het einde van het seizoen een Clubspaarpot die wordt gevuld ten voordele van 'Kom Op Tegen Kanker'.

Heel wat supportersclubs zijn ondertussen creatief bezig om deze spaarpot vol te krijgen. Zo gaat 'Blauw-Zwart Gullegem' per verkochte consumptie op de supportersbus een bedrag in de spaarpot steken. 'The Locals' uit Brugge verkochten afgelopen weken (onder andere zondag in de Extra Time) ondertussen al meer dan 2.000 Brugse pannenkoeken om de spaarpot te vullen.

En vele acties over gans België zullen ongetwijfeld nog volgen.
De 3 supportersclubs die op het einde van het seizoen het meeste geld hebben ingezameld krijgen als beloning één van de unieke matchworn shirts van 'Scoren tegen Kanker'.